365 nap hasonló filmek

„365 nap” című film egy lengyel romantikus dráma, amely egy intenzív és szenvedélyes kapcsolatról szól. Ha hasonló stílusú filmeket keresel, amelyeknek hasonló témái vagy hangulata van, itt van néhány filmajánló:

  1. „Nymfomániás” (Nymphomaniac, 2013): Lars von Trier filmje, amely egy nő életét követi nyitottan és őszintén, beleértve szenvedélyes kapcsolatait és szexuális élményeit.
  2. „Piros bársony” (Red Velvet, 2008): Egy erotikus thriller, amely egy fiatal nő találkozásáról szól egy titokzatos és veszélyes idegenrel egy liftben.
  3. „Az éjszaka fenevadai” (Nocturnal Animals, 2016): Egy dráma-thriller, amely egy elvált nő és egy exférje közötti veszélyes kapcsolatról szól egy regényen keresztül.
  4. „Szenvedély és bűn” (Unfaithful, 2002): Egy házasság és hűtlenség témáját feldolgozó film, amely egy nő és egy vonzó idegen közötti tiltott viszonyt követ.
  5. „Szent szerelem” (In the Realm of the Senses, 1976): Egy japán erotikus dráma, amely egy szenvedélyes és intenzív kapcsolatot mutat be egy szállodában.
  6. „Az éjszaka pillangói” (The Night of the Butterflies, 1997): Egy argentin dráma, amely egy férfi és egy nő szenvedélyes szerelméről mesél egy vidéki faluban.

Ezek a filmek hasonló témákat vagy hangulatot hoznak létre, mint a „365 nap”, és érdekes lehetőségeket kínálhatnak az intenzív és szenvedélyes kapcsolatok és romantikus drámák iránt érdeklődők számára. Ne felejtsd el, hogy ezek a filmek gyakran felnőtt tartalmat és erős érzelmi elemeket tartalmazhatnak, így készülj fel a megtekintésükre.

További filmek: